Integrationslösningar för en ny digital verklighet.
 

Den nya digitala verkligheten är här och med den nya krav på integrationslösningar. Den digitala transformationen ger stora möjligheter om du är redo att ta tillvara på den.


Behöver du hjälp att på ett strukturerat sätt bygga integrationslösningar för att möta verksamhetens krav och förväntningar? 

Strategi, Arkitektur, Utveckling och Test är viktiga delar i vår verksamhet som hjälper oss leverera lösningar som är hållbara, kostnadseffektiva och samtidigt flexibla.

På Celeste Digital är vi experter på det vi gör och har en lång erfarenhet av integration och integrationsprojekt. Tillsammans med våra kunder levererar vi moderna integrationslösningar. Hos oss står individens välbefinnande och utveckling i centrum, det driver vårt företag framåt och skapar nöjda kunder.

 

loading...

Strategi


Integration är nyckeln som möjliggör för verksamheten att snabbt ta till sig ny teknik och trender. En strategi för integration gör att du kan skapa förutsättningar för verksamheten att växa, förnya och skapa tillväxt. 

Vi har lång erfarenhet inom följande områden:

ICC - Integration Competence Center
Governance
Integration platform evaluation
Project management
Cloud strategy
Vendor selection
Migration strategy


 
Arkitektur

Våra integrationsarkitekter är ofta en del av en förstudie, ger stöd vid val av integrationslösning, framtagning av rätt integrationsarkitektur, design och informationsmodell.

Det handlar om att genomföra den strategi som finns och samtidigt omsätta verksamhetskrav till integrationslösningar. 

Utveckling


Vi försöker alltid jobba agilt med kontinuerliga leveranser för att hela tiden skapa nytta i projekten och för dig som kund.
Med våra utvecklare får du tillgång till kompetens kring både intern och extern integration, gammal och ny teknik.

Vi designar och bygger lösningar på en rad olika plattformar såsom, Software AG, Axway, Microsoft, Icore & Open Source.

 

Test


Test är i många fall avgörande för om ett projekt lyckas eller inte, anser vi. Vår erfarenhet visar att en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas med ett integrationsprojekt i tid och med hög kvalité vid driftsättning är just tillgången till ett bra testverktyg och ramverk som möjliggör integrationstester.

Vill du veta mer eller bara prata test, hör gärna av dig!